2023-01-03 275 浏览
💖 鲜茶 (深水埗)✨深水埗福荣街92-98号常福大厦地舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️去完旅行之后我的起心肝想减少少肥😂所以我已经有一段时间冇饮废水🤣以前喺我心目中真系得一间好饮嘅芝士奶盖茶饮店,但依家多左2间。一间喺元朗一间就系呢一间鲜茶‼️每一次喺唔同嘅店舖叫芝士奶盖嘅饮品简直就系试伏😂有好多味道都唔够浓,唔够芝士味,一系就好稀😭不过呢间系我心目中系几高分🫡-焙茶鲜奶☕️ $33呢一杯系我朋友叫嘅,佢成日都好钟意饮抹茶同埋焙茶,我成日都觉得佢个嘴饮到叼哂嘅佢竟然俾呢杯嘅分数都几高😱,佢话焙茶冲出嚟唔会有粉粒,而且茶底好浓味,鲜奶好幼滑😻-芝士奶盖茉莉绿茶🧀 $30奶盖嘅芝士味好浓,而且咸香味十足👍🏻系我最中意嘅质地,好稠,一啲都唔稀😳好重奶香。查底我自己就拣咗茉莉花茶,因为花茶会香啲😍仲有多多甜甜可选👏🏻虽然咁样讲好似好奇怪,但系咁茉莉花香味重到好似食紧Temple纸巾咁😆茉莉花同埋芝士嘅味道真系长流于口中❤️爱了爱想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩 #hongkong #yummy

💖 鲜茶 (深水埗)
✨深水埗福荣街92-98号常福大厦地舖

-焙茶鲜奶☕️ $33

-芝士奶盖茉莉绿茶🧀 $30

如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

#hongkong #yummy #foodie #hongkongfoodie #dinner #hkfoodie #香港美食 #delicious #tasty #food #followme #餐厅推介 #hkfoodklogger #hkfood #食好西#love #TagsForLikes #TagsForLikesApp#TFLers #tweegram #photooftheday#gladys深水埗美食#深水埗美食
2023-01-03
外卖自取