2021-12-16
阵阵香气传入我的鼻,天气冻冻地要食返啲热野补充能量🤗加上双拼口味都只系$19,所以我哋又忍唔住买了#小胖游红磡🐠 #小胖黄埔🐠—————————————————小编十分推荐嗌双拼,除咗可以贪心试唔同味,双拼一定系即叫即整,保证够热辣辣(有时原味会整定)♨️.🔹朱古力抹茶鸳鸯鸡蛋仔鸡蛋味香浓,外脆内软,中间好软鸡蛋糕口感🍫朱古力味个边竟然有半融朱古力粒,朱古力控表示好Kai♥️抹茶唔系剩系得𠮶绿色,而系真系有淡淡抹茶甘香,如果可以再浓郁啲就更好🍵.🔹原味朱古力鸳鸯格仔饼🧇蛋香扑鼻,最重要格仔饼表面好脆,入面超蓬松绵密蛋糕口感比较推荐原味格仔饼,因为花生酱、炼奶同砂糖已经好够味,再配朱古力就相对偏甜🐠心中系非一般嘅格仔饼—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌕🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑🥰舒适度:🌕🌕🌗🌑🌑👅再食指数:🌕🌕🌕🌕🌕.♟Overall♟呢间店舖绝对系CP值超高🆙 虽然价钱$20都唔使,但系鸡蛋仔同格仔饼嘅质素绝对可以媲美其他卖成$30-$40嘅舖头,甚至比佢哋更加好食😆
#小胖游红磡🐠 #小胖黄埔🐠
—————————————————
🔹朱古力抹茶鸳鸯鸡蛋仔
鸡蛋味香浓,外脆内软,中间好软鸡蛋糕口感
🍫朱古力味个边竟然有半融朱古力粒,朱古力控表示好Kai♥️
🔹原味朱古力鸳鸯格仔饼
🧇蛋香扑鼻,最重要格仔饼表面好脆,入面超蓬松绵密蛋糕口感
🐠心中系非一般嘅格仔饼
原味朱古力鸳鸯格仔饼