2024-08-18
重点推介:呢加打卡送海鲜活动!只要赞好、分享同留言,就可以免费拎!每日都有限量,送完就冇,所以想食就要快啲去预约啦!我哋去𠮶日就系因为呢个活动先去试,结果真系冇失望!除咗送海鲜之外,佢哋仲有$268皇牌套餐同$298澳洲和牛套餐,做紧快闪优惠,二人同行一人半价,抵到飞起!我哋就拣咗澳洲和牛套餐,和牛真系好嫩滑,入口即溶,配埋佢哋嘅秘制酱汁,真系一流!另外,星期日至四,110cm以下嘅小朋友免费食,一家大细都啱!我哋就带埋细路仔去食,佢哋都食得好开心!食嘅次序系先食鸡煲,然后加水蒸海鲜,最后先食火锅,可以慢慢享受每一道菜式。鸡煲鸡肉滑溜溜,又入味,仲有啲香辣嘅酱汁,真系好惹味!鸡煲嘅配菜都好好食。鸡煲酱汁好特别,应该系自家秘制,鸡件再滑啲就完美,不过整体都好入味,食到停唔到口。海鲜蒸蒸完之后几鲜甜,肉质弹牙,又唔会太干。火锅汤底好浓郁,而且唔会太咸!所有套餐都冇限时,可以慢慢食,任食任饮!火锅配料种类真系多到眼花缭乱,基本款都有齐,仲有云吞、丸类、菜等等,应有尽有。甜品区都有雪糕、泡芙、炖蛋、豆腐花、啫喱、木糠布甸等等,选择多多,满足晒唔同口味。🎖️整体评分🎖️❤️ 味道: 7/10🧡 环境:
海鲜蒸蒸完之后几鲜甜,肉质弹牙,又唔会太干。
🎖️整体评分🎖️
❤️ 味道: 7/10
🧡 环境: 7/10
💛 服务: 7/10
💙 性价比: 7/10
📍 熊本牛锅 (永胜商业中心) (尖沙咀)
尖沙咀山林道21号永胜商业中心2楼A号舖