2021-10-22 35 浏览
将军澳呢间新Cafe装修得几靓,座位宽敞舒适,而且仲有露天座位可以带埋狗狗一齐去🐶仲有餐厅侍应服务态度好好😆【Brunch】Main + Appetizer OR Dessert $198Appetizer + Main + Dessert $238~Mushroom Burger 蘑菇汉堡唔系平时嘅汉堡包,外层面包变咗做窝夫,又几特别🤤中间嘅蘑菇大大块,而且仲有薯条同沙律做伴碟😋~Alle Vongole 香蒜蚬肉扁意粉蚬肉几大粒又新鲜,而且冇沙😋意粉煮得啱啱好,唔错😋~Ink Sauce Risotto 墨汁海鲜意大利饭有好多海鲜,有虾,青口,鱿鱼,蚬,带子,好丰富🤤份量啱啱好,食完唔会好腻😆~Caesar Salad 凯撒沙律略嫌沙律酱多咗啲,有啲咸😛不过就几多烟三文鱼😆~Banana Waffle 香蕉窝夫最钟意香蕉上面嘅焦糖,脆卜卜😂雪糕拣咗侍应推介嘅Mixed Berry,酸酸甜甜好开胃😋~Griddy’s Liege Waffle Griddy‘s 烈日窝夫呢个中间有苹果蓉,加埋云呢拿雪糕,个感觉有啲似食紧苹果批,不过系窝夫version🤩不过如果甜品可以大份啲就好啦🤣

【Brunch】

~Mushroom Burger 蘑菇汉堡

~Alle Vongole 香蒜蚬肉扁意粉
蚬肉几大粒又新鲜,而且冇沙😋意粉煮得啱啱好,唔错😋

~Ink Sauce Risotto 墨汁海鲜意大利饭

~Caesar Salad 凯撒沙律
略嫌沙律酱多咗啲,有啲咸😛不过就几多烟三文鱼😆

~Banana Waffle 香蕉窝夫