从菜式名已经睇得出依间餐厅玩味十足,行古灵精怪路线,餐厅装潢都好趣怪,好适合打卡。我平日夜晚去餐厅满座,即使订左位都要等,太多人比较难影相。不过整体来讲食物好食同性价比高,印象唔错,推荐👍🏻🦀🍝 有蟹ɢᴏ又有蟹肉嘅蟹蟹蟹意大利扁面 $𝟙𝟛𝟠 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)啖啖蟹肉,加埋蟹籽,非常足料,意粉texture亦刚刚好,十分推荐比钟意蟹膏人士!🦐🍕浑身是海胆虎虾比萨 $𝟚𝟜𝟘 (𝟠.𝟝/𝟙𝟘)第一次试海胆同pizza依个组合,海胆份量好多,配虎虾同芝士出奇地好食!🐥 记住期望愈大失望愈大…鸡翼 $𝟞𝟠 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)见到个名抱零期望,但鸡翼炸得好脆卜卜,咬开鸡肉嫩滑,鸡翼控表示好满足。依个名实在改得太谦虚啦!🍟 薯薯…条 sᴍᴀʟʟ $𝟜𝟝 ʟᴀʀɢᴇ $𝟞𝟠 (𝟠/𝟙𝟘)薯条炸得够香脆同上菜时keep到够热!⚫️🍹 ᴏ~ʟᴀᴍ一ʟᴀᴍ浸一浸ʀᴇᴇᴏ沙冰 $𝟝𝟞 (𝟠/𝟙𝟘)好饮,唔会好漏!🥛🍹 你今日饮左益力多柚子沙冰未呀? $𝟝𝟞 (𝟠/𝟙𝟘)有大大啖嘅柚子系入面,好开胃同唔会太甜!
有蟹ɢᴏ又有蟹肉嘅蟹蟹蟹意大利扁面
🦐🍕浑身是海胆虎虾比萨 $𝟚𝟜𝟘 (𝟠.𝟝/𝟙𝟘)
浑身是海胆虎虾比萨
🐥 记住期望愈大失望愈大…鸡翼 $𝟞𝟠 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)
记住期望愈大失望愈大…鸡翼
薯条炸得够香脆同上菜时keep到够热!
薯薯…条
好饮,唔会好漏!

🥛🍹 你今日饮左益力多柚子沙冰未呀? $𝟝𝟞 (𝟠/𝟙𝟘)
有大大啖嘅柚子系入面,好开胃同唔会太甜!

2023-04-14
有蟹ɢᴏ又有蟹肉嘅蟹蟹蟹意大利扁面