朋友话观塘亚太中心有间西餐厅岩岩装饰完,好有style,介绍我哋去食Dinner😋😋见今晚得闲一于去试吓先🤩餐厅已经有哂圣诞既装饰,一入到去已经有啲节日气氛,而且餐厅既霓虹灯同壁画好chill,成间餐厅有种令人置身外国既感觉🥳🥳🥳食物既种类都唔少,而且有多种唔同既生蚝选择,而且侍应会同我讲有咩推荐同咩系signature,礼貌好好,值得一赞🤝🤝❤️焗黑松露芝士通心粉我认为喺芝士控必点既食物,一上枱已经充斥住香香既芝士味😚😚而且热辣辣😍😍最最最开心系佢拉丝既效果真系好正呀,食落口都完全无失望,芝士味加埋黑松露既味道,超级正呀🥰🥰煎鲈鱼柳配黑醋牛油果番茄沙律🥗鲈鱼劲有鱼鲜味☺️鱼肉松软无骨,份量好多呀,加上酸酸地既黑醋牛油果番茄沙律,好开胃,而且味道上好夹,系出色既😛😛安格斯肉眼牛扒我order左3成熟🤪一上枱已经完全吸引左我既眼球😜切开牛扒睇到佢流出黎既肉汁已经令我食指大动😚肉味好突出😋而且佢锁到肉汁,而且另外有份薯条🍟分开装住,唔会整到好油腻,整体唔错啵😋😋甜品方面我叫左苹果奶酥跟雪糕同蓝莓梳乎厘加雪糕😋😋苹果奶酥连埋雪糕黎食好香,而且甜味唔会太重,岩喜欢微甜既人😝蓝莓梳乎厘好松软,食落去

甜品方面我叫左苹果奶酥跟雪糕同蓝莓梳乎厘加雪糕😋😋苹果奶酥连埋雪糕黎食好香,而且甜味唔会太重,岩喜欢微甜既人😝蓝莓梳乎厘好松软,食落去空气感好重,好正呀,而且蓝莓够健康,食完唔会有罪恶感,呢间餐厅真心推荐㖞🥰🥰

2019-11-26
  • 焗黑松露芝士通心粉