食左好多餐龙门,今日去发掘下另外一啲黄店茶记~呢间黄蓝地图有admin认证,虽然店内冇文宣之类,但帮老板赚钱冇咩所谓啦·我成日都觉得一间餐厅好唔好食系建基于个焗猪扒饭正唔正~呢一间用左圆形碟焗,受热平均,加分🤗猪扒比例熟成度岩岩好,有多啲芝士更好🤪。·黑椒杂扒配薯菜餐size几豪爽!仲要旧牛真系几滑下!有惊喜🥳另外,原旧薯仔系大大旧,烚左(不过系焗就更好),配埋沙律酱一流啊🤤佢晚餐会送汤,虽然有d污糟,不过胜在足料👻·避风塘炸豆腐正常发挥🤔不过要赞佢旧豆腐外有薄皮,内有水感,我忍唔住系咁食🤫·冰室黎讲,味道算中上,可以再战😍💛-焗猪扒饭|$62黑椒杂扒配薯菜餐|$69避风塘炸豆腐|$38-龙城冰室 (铜锣湾)铜锣湾谢斐道500号维安商业大厦地舖-
焗猪扒饭

黑椒杂扒配薯菜餐

罗宋汤

避风塘炸豆腐

冰室黎讲,味道算中上,可以再战😍💛
焗猪扒饭|$62
黑椒杂扒配薯菜餐|$69
避风塘炸豆腐|$38
龙城冰室 (铜锣湾)
铜锣湾谢斐道500号维安商业大厦地舖
焗猪扒饭