2024-06-20
🍽️《美滋锅》星期五放工一大班人食咩好?梗系火锅🍲喇~大家烚吓烚吓,不知几方便。今次嚟到位于旺角地段家乐坊8楼嘅-「美滋锅」。我哋喺夜晚9:30之后先入座~可以无限时任吃任喝到凌晨两点~啱哂一大班fd 子。价钱亦都好抵食每位$198起,仲有超过100款火锅配料同埋饮料无限供应。重点,酒鬼嘅你地,呢度系有啤酒饮㗎,唔会额外收费。我哋今次点咗B精选套餐 6+1小鲜肉放题套餐,可以任食美国PRIME牛下肩。而火锅汤底叫咗鸳鸯锅,店舖推荐嘅胶原蛋白养颜美容锅+特浓沙嗲锅。店员上完火锅汤底之后就即刻就一啖胶原蛋白养颜美容锅嘅汤底,满满嘅胶原蛋白吖♥️除咗可以任叫丸类、菜类,出面亦都有小食区添。重点推介1️⃣美国PRIME牛下肩:牛肉唔点任何酱汁都好好味,牛肉味好浓厚。2️⃣有子沙冰:食完之后,饱到上心口,职员就安排柚子沙冰为大家消滞。咦~真系几神奇㖞。顿然无咁饱饱滞滞。其他食物I▪️🅐🅓🅓🅡🅔🅢🅢📌 旺角📍 登打士街56号家乐坊8楼803号舖
除咗可以任叫丸类、菜类,出面亦都有小食区添。
重点推介
其他食物