2022-04-20
🤎Duet Cuts & Cups (红磡)
🧸红磡黄埔天地百宝坊(第3期)地下G28号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️#Gladys独食不会肥黎过呢间餐厅之后好想以后整头发都可以嚟呢度整😆一边剪头发一边食嘢简直就系人生极乐🙌🏻带埋另一半黎就唔使再怕佢哋催三催四🤭你哋可以放心😏平时嘅理发店系超级多头发碎,呢间舖头干净得很‼️静鸡鸡话你知我净系睇餐牌都睇咗好耐🤦🏻♀️今日又系我就嘅一人挑战😵💫我每一样嘢都好想食,但系一个人完全食唔到咁多🥺唔紧要下次我一定要带人黎二访😤-冬阴功海鲜阔面🦐 $128好爱泰国🇹🇭的我,见亲冬阴功都一定要点,完全抵抗唔到🤩佢呢个冬阴功非常出色,香料味同埋辛辣味调得啱啱好唔会太过互抢风头🤪如果香料味道重啲更加似泰国𠮶只Mama👩🏻面😝。上面都有几只青口、蚬肉同埋大虾,呢个价钱我觉得真系几扺食。哈哈食到一半店员问我会唔会辣得滞,因为佢话听到我咳🤣我都醒唔起自己又咳🤣不过唔系好辣😌阔面都几大条,份量多😝够哂我食😚-忌廉芝士配自家制糖渍士多啤梨玫瑰窝夫🧇 $98当我正在纠结要叫鳗鱼窝夫定系士多啤梨窝夫嘅时候俾我见到有玫瑰两个字,我当然唔会放过😆话哂系即叫即整,
#Gladys独食不会肥
-冬阴功海鲜阔面🦐 $128
-忌廉芝士配自家制糖渍士多啤梨玫瑰窝夫🧇 $98
当我正在纠结要叫鳗鱼窝夫定系士多啤梨窝夫嘅时候俾我见到有玫瑰两个字,我当然唔会放过😆话哂系即叫即整,大约等20分钟左右🤫上台嘅时候真系好靓好靓好吸睛😏打卡一流,全部都叠高晒。窝夫热辣辣上枱好脆身😍爱了爱了。好钟意食呢个窝夫初头我仲谂紧会唔会有玫瑰味,点知原来….真系有少少😍士多啤梨好甜😍😍加埋旁边嘅糖渍一齐食,更甜☺️☺️☺️仲有忌廉芝士夹住一齐食,好爽好爽。
-玫瑰国宝茶🌹 $55
好香好香好香😍呀!好中意!呢个味道就好似以前细个用嘅玫瑰浴盐冲凉𠮶阵香味😍太香了😚好爱好爱!一倒出嚟就闻到😍😍😍😍下次一定要再嚟💯💯💯
想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩