2022-01-11
《老是常岀现Coffee Shop☕》成日经过见到啲食物好似好好食🤪到底有咩过人之处?#小胖游尖沙咀🐠—————————————————🔹牛扒煎蛋配酸种面包 $178牛扒肉质算腍易咬,切开入面系粉嫩粉红色,有肉汁💦不过百几蚊黎讲中规中矩🥩唔知系我哋食得慢定点😂牛扒好快就冻(个pan真系摆盘only无保温功能) 🍳理想太阳蛋,蛋黄会流心💛不过块sourdough 都几硬下😂沾咗蛋汁就好少少🤏份量唔算多,所以都偏贵🥲.🔹牛油果鸡肉蛋白多士 $148蛋白炒得多滑、软绵绵☁️,但略嫌多油,牛油果🥑都几多而且好靓仔,满满蛋白质的鸡超级滑嫩、唔鞋口,几适合健身减肥朋友仔💪🏼同样sourdough 都偏硬同干下😂—————————————————🧜🏻♂️口水度:🌕🌕🌕🌘🌑🤑CP值💰:🌕🌕🌗🌑🌑🧚🏻♀️打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑🥰舒适度:🌕🌕🌕🌕🌗👅再食指数:🌕🌕🌖🌑🌑.♟Overall♟卖相好靓,味道就正常无太大惊喜,价钱就偏贵,份量偏细🤣我哋食完之后好快就饿,性价比唔算太高🐒或者下次试咖啡☕会好啲
成日经过见到啲食物好似好好食🤪到底有咩过人之处?
#小胖游尖沙咀🐠
—————————————————