2020-02-09
正如我之前介绍渣哥咁讲,个价钱唔系走最平嘅路线,但系佢嘅食物质素就一定有保证。·鱼肉碗仔翅冇落太多生粉杰挞挞,亦食唔出好大浸味精味,鱼肉就几出色,又弹又有啲鱼味,唔似得平时𠮶啲好似食紧胶咁。我之后再食多咗碗😼~·三宝就有齐鱼蛋、猪皮、萝卜。咖喱汁经过特别调制非常之惹味🥳。估唔到三样入面最出色嘅系萝卜,收哂咖喱汁之后超级入味;猪皮就一如既往嘅弹牙;鱼蛋就采用左陈皮鱼蛋(my favourite),大推!!😼·肠粉套餐成为$27有肠粉、四粒鱼蛋、四粒烧卖。肠粉滑嘅程度令我谂起深水埗嘅合_ _小食(🙅🏻♀️而家冇食!)。特别系𠮶阵猪油味道,令肠粉滑滑滑。四粒烧卖就算落咗豉油辣油都食得出鱼肉淡淡的鱼香味,好有咬口,一个字,好食!·我呢排排队系排足八九个人先买到,足以证明其实香港仲系好多有心人。大家一齐撑住香港加油!🥰-鱼肉碗仔翅|$30渣哥三宝|$30肠粉套餐 | $27-渣哥一九九六 (铜锣湾)铜锣湾渣甸街30号B舖地下
鱼肉碗仔翅|$30
渣哥三宝|$30
肠粉套餐 | $27
渣哥一九九六 (铜锣湾)
铜锣湾渣甸街30号B舖地下