2023-07-25 201 浏览
💖 NN Coffee (西贡)✨西贡市场街47号地舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️今日同 @fin.foodie 去放风,够唔够出去行吓远离繁嚣都真系几唔错㗎😏今日我哋拣咗去西贡,特登去食呢一间Cafe😍-日式矶煮时令鲍鱼月见荞麦面🍜 $168一上枱嘅时候真系忍唔住哗左一声😆,因为冇谂过竟然两只鲍鱼都咁大只👍🏻荞麦面嘅摆盘造型好精致,我自己都几欣赏佢旁边嘅半熟糖心蛋,蛋香味十足🥚-烟三文鱼焙茶渍丼🍱 $108呢一个烟三文鱼烟熏过后仲用火枪辣一辣过🔥,所以有少少㶶边嘅效果食落去嘅时候烟熏味更加浓郁。由于因为用咗焙茶嘅关系,所以食落去会唔会好咸😏我自己都几钟意。除此之外上面仲有一啲炸咗嘅脆脆,增加口感‼️-久丸小山园团子黑糖抹茶牛奶 $56呢一杯signature嘅饮品肯定要叫啦,睇佢嘅卖相就觉得好吸引🤩有两粒烟烟韧韧嘅团子🍡,再加入黑糖配搭抹茶牛奶,中和左抹茶嘅味味苦涩味👍🏻-丸久小山园 焙茶鲜奶🦄 $48系一只好靓好靓嘅独角马拉花😍真系靓到唔舍得饮🥰,我真系等到佢差唔多返开晒先至饮㗎🤪音乐好香滑,焙茶嘅味道亦都好浓郁😚想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoo

💖 NN Coffee (西贡)
✨西贡市场街47号地舖

-日式矶煮时令鲍鱼月见荞麦面🍜 $168

-烟三文鱼焙茶渍丼🍱 $108

-久丸小山园团子黑糖抹茶牛奶 $56

-丸久小山园 焙茶鲜奶🦄 $48

想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2023-07-25