2020-11-10
《超抵食任食韩式炸鸡🐥》———————————————-Sodamchicken 🐣-之前上网睇到呢间人气炸鸡店本身计划年初结业,但因为肺炎关系,老板想同香港人共渡疫境,做咗好多炸鸡优惠,今期就做紧任食放题,满足大家去唔到韩国旅行嘅瘾😍-佢主打各款嘅炸鸡、焗鸡,只只都分量十足,而且无骨,完全啖啖肉🍗我哋好努力想尝试晒每一只口味,但系实在只只都太足料,奋斗左90分钟只能够试到大部份嘅味道,精选几种比大家参考吓!-🧡 甜酸炸鸡:开胃之选,第一只就食佢嚟开波💛黄金咸蛋炸鸡:咸蛋控必点,相当惹味🤎浓蒜炸鸡:香蒜味浓,同炸鸡系绝配,我超中意呢个口味🤍双重芝士焗鸡:芝士粉布满鸡面,咬落去鸡肉里亦有芝士香味❤️四川麻辣炸鸡:期间限定,辣到痴线,适合重口味嘅人挑战下-如果自问系大胃王想试晒咁多种口味,就去同佢死过啦🤣个人觉得如果你食到半打以上已经回到本!-另外佢哋仲有好多小食选择,而且一啲都唔孤寒,碟碟都大碟,超级推介韩式辣拌海蜇😍攞嚟𩠌炸鸡解腻一流!-⭐ 参考价钱︰炸鸡焗鸡pizza小食放题:$148加一蜜桃特饮、荔枝特饮: $58 (买一送一)🍌 抵deal 指数:9/10💰 人均消费:$200
———————————————-
Sodamchicken 🐣
🧡 甜酸炸鸡:开胃之选,第一只就食佢嚟开波
💛黄金咸蛋炸鸡:咸蛋控必点,相当惹味
🤎浓蒜炸鸡:香蒜味浓,同炸鸡系绝配,我超中意呢个口味
🤍双重芝士焗鸡:芝士粉布满鸡面,咬落去鸡肉里亦有芝士香味
❤️四川麻辣炸鸡:期间限定,辣到痴线,适合重口味嘅人挑战下
⭐ 参考价钱︰
炸鸡焗鸡pizza小食放题:$148加一
蜜桃特饮、荔枝特饮: $58 (买一送一)
🍌 抵deal 指数:9/10
💰 人均消费:$200