👉🏻必须睇伴菜有几多几澎湃🤪搭Lift去食嘅时候,听到旁边2位阿猪妈大声话맛있어요🤤就肯定系正!#小胖游湾仔🐠—————————————————🔹炒牛肉杂菜锅🍲 $89天气冻冻地,食返个热辣辣嘅锅真系好温暖☺️汤底有牛肉味又甜甜地,牛肉好腍,而且有大量蔬菜🥬同菇🍄粉丝又好索味🥢真系食唔停锅嘅份量超多🍲加埋白饭🍚真系食唔晒😂.🔹伴菜 (无额外收费)足足有9碟咁多,而且全部都好香又好送食🤪啱晒贪心嘅小朋友,令人好开心!▪️传统泡菜、炒粉丝、韩式煎饼、茄子🍆、青瓜🥒、薯仔🥔、西兰花🥦、青菜️🥬.🔹神秘饮品食完饭,待应请我哋饮🤣不过听唔清楚佢话系咩,嗅到好似药水味,但味道酸酸甜甜,少少似酸梅汤—————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌖🌑🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌗🌑🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑🥰舒适度:🌕🌕🌕🌗🌑👅再食指数:🌕🌕🌕🌗🌑.♟Overall♟份量超大,重点系伴菜都咁多😳友人食其他Lunch Set味道都唔错座位好阔,而且我哋book咗位仲有得坐房更有私隐唯一不足系啲待应好忙,友人嗌咗3次先有人落order😂
👉🏻必须睇伴菜有几多几澎湃🤪
#小胖游湾仔🐠
—————————————————
🔹炒牛肉杂菜锅🍲 $89
天气冻冻地,食返个热辣辣嘅锅真系好温暖☺️
锅嘅份量超多🍲加埋白饭🍚真系食唔晒😂
炒牛肉什菜锅

🔹伴菜 (无额外收费)

🔹神秘饮品

—————————————————
🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌖🌑
🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌗🌑
🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑
🥰舒适度:🌕🌕🌕🌗🌑
👅再食指数:🌕🌕🌕🌗🌑
♟Overall♟
份量超大,重点系伴菜都咁多😳
友人食其他Lunch Set味道都唔错
座位好阔,而且我哋book咗位仲有得坐房更有私隐
唯一不足系啲待应好忙,友人嗌咗3次先有人落order😂
午餐