2023-04-18
💖 87 Coffee (元朗)✨元朗水车馆街66号锦荣大厦地下5号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️呢间餐厅系喺内街,平时真系好少机会行到😭好彩男朋友住元朗😳咁先可以捐窿捐罅揾嘢食🤘🏻呢一间餐厅有好多唔同类型嘅植物🌿最紧要系咩啊❓系有玫瑰味嘅嘢饮‼️-二人晚餐🍽️ $268一个价钱已经包晒沙律、餐汤餐包、主菜、甜品同埋嘢饮😱晚餐嚟讲真系非常抵食。首先就有藜麦田园沙律菜、南瓜忌廉汤餐汤同埋黑糖松软餐包。有冇人同我一样都好钟意食黑糖包🫣,甜甜地真系好开胃㗎。主菜我哋就拣咗纽西兰一级肉眼配黑椒汁🥩同埋芦笋鸡肉忌廉汁扁意粉🍝估唔到呢个价钱食到咁高质嘅主菜🙆🏻♀️好大份好抵食最好最钟意就系佢哋嘅鸡肉🤤因为啲芦笋好入味😍蛋糕就有朱古力慕丝蛋糕同埋白朱古力慕丝蛋糕,我钟意食甜嘢谂住拣白朱古力就一定系甜到漏😝点知竟然朱古力甜啲🤤仲有少少脆脆口感丰富🤫玫瑰鲜奶咖啡同脏脏咖啡都系要另外加钱嘅,不过好值得🤩有玫瑰就要赞❤️ 想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
💖 87 Coffee (元朗)
✨元朗水车馆街66号锦荣大厦地下5号舖
-二人晚餐🍽️ $268