餐厅: 越瀧棧
资讯:

2021-11-06 107 浏览
位于粉岭联和墟既越龙栈除左有越南粉食外依家有埋泰国🇹🇭菜食喇!今日早左做完野就返黎粉岭食野🥳午餐有10几款选择🙌我同朋友分别点左2份套餐!🔺香茅鸡髀煎蛋红米饭 鸡髀大只炸到好香脆又保留到肉汁😉把太阳蛋黄吉穿拌红米只一齐食好香蛋味👀红米饭亦相对健康👍🔺泰式香辣鸡丝捞檬 钟意捞檬酸甜汁好开胃😃配料好多🤗有红萝卜丝、花生碎、青瓜丝、木耳、葱粒及主菜捞好味既鸡丝有d似系手撕鸡肉质唔会干柴!分量好足👍🟢薄荷叶青柠梳打 冰凉薄荷饮荷落去口龙好舒服🙌无糖好解渴!🟢珍多冰 成杯野好有口感😉椰汁味浓🥥

🔺香茅鸡髀煎蛋红米饭

🔺泰式香辣鸡丝捞檬

🟢薄荷叶青柠梳打
冰凉薄荷饮荷落去口龙好舒服🙌无糖好解渴!

🟢珍多冰
成杯野好有口感😉椰汁味浓🥥