几个friend话要揾个舒服嘅地方,食酸菜鱼,上网睇一睇,见到呢间名气几高,就去试吓。中式现代化嘅装潢,墙上挂咗一啲中国墨水画、餐厅放置左屏风,餐枱用咗云石嘅风格,带出少少高贵感。🐠🐟完整一条鱼,鱼肉鲜甜,而且有咬口,令一个平时唔食鱼嘅朋友都觉得唔腥,可以自己选择麻辣嘅重度,鱼下面有云耳、娃娃菜,鱼面放满大量葱、花椒粒、炸豆、白芝麻,卖相靓之余又好香口。另外一题条鱼系煎完,先再放落汤底,比起煮嘅烹调方法,味道更香,而且更加有口感。食完之后我哋点左,牛肉🐮片,雪花纹好整齐,口感有嚼劲,牛味都几出。💡🤟🏻必点炸鱼皮,保证大赞,新鲜自家炸,超酥脆,仲有金黄蛋黄香,一叠有成十几旧,我觉得五六个人share都得。另外点左秋葵,酸酸嘅酱汁好开胃,作为前菜健康又好味。另外值得一提嘅系佢哋嘅孜然鸡翼好有四川串烧风味,钟意食孜然粉嘅朋友唔好错过。烧菠萝好甜,仲要系不个菠萝切出嚟。净系觉得呢间餐厅质素好唔错,仲要环境几阔落,坐得几舒服。

另外点左秋葵,酸酸嘅酱汁好开胃,作为前菜健康又好味。

净系觉得呢间餐厅质素好唔错,仲要环境几阔落,坐得几舒服。