2023-07-13
ZipZip前身就系大家已熟悉餐厅既Mamaday,装修同环境都一流,好多打卡位chill吓😙唔单止入面环境正,外面行入餐厅条楼梯同门口都好有特色,有复古感觉🥹夏天热辣辣,呢度嘅冷气亦好足够!✨以为…食紧…片皮鸭比蕯 $138☞整体成个pizza唔错,第一次食片皮鸭pizza觉得好特别有惊喜🥰所有材料好足料,芝士味浓!😛✨炒你带子沙嗲香港制造虾籽捞面 $142☞大大粒既带子🥹呢个一般,唔太食到好出嘅沙嗲味,似平时食嘅虾籽面~✨蜜糖芥末鸡翼 $78☞鸡翼炸得啱啱好,皮脆脆香喷喷。芥末味好出,钟意食芥末嘅你,唔好错过呀!😆✨豆浆加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰 $58☞听到个名都觉得好有豆味,饮落去豆味香浓既,但甜度亦唔会好甜。成个感觉好清凉好fresh🙌🏽✨特浓脆脆朱古力窝夫配焦糖香蕉 $88☞呢个朱古力窝夫真系唔话得,同其他相比朱古力味够浓而且热辣辣,再加上朱古力酱,不得了😋🥹再配上雪糕同焦糖香蕉,食到停唔到😙
✨以为…食紧…片皮鸭比蕯 $138
✨炒你带子沙嗲香港制造虾籽捞面 $142