2020-07-08
//#黄店地图系列间野叫:时代冰室边度黎:北角英皇道165-175号公主大厦地舖 (自行openrice其他分店)🌝:萧若元灯神舖头 ▪美式骑士芝士热狗(包热饮) $307.5分话说睇完大J片见碌热狗咁宏伟 忍唔住黎朝圣一番 殊不知真身真系咁大碌 美式骑士芝士热狗其实就系肉酱热狗 无肠肠嘅 肉酱倾盆而出 夹埋少少沙律菜同车厘茄 值得一赞系面包好松软绵密 可惜系馅料全部都偏冻 差咁啲味道层次 肉酱亦都可以浓味啲 加左$5配炸薯条 原来系薯角黎 味道正常 不过有少少炸过龙 比较硬身▪厚切蛋治配炸鸡脾(包热饮) $377分呢碟本身上台系一只貌似油脾嘅物体 味道更系十分之说不过去 雪味之余 仲少少见红 但姐姐坚称系炸脾 之后望见隔离台只真炸脾 先确认换返只比我 呢点禾真系有啲吾系甘happy 相信此乃单一事件 日后加以改善就好了萧生 撇除突发状况 蛋治都系合格 蛋嫩包软 生炸脾都有肉汁 新鲜滚热辣 37蚊包埋餐饮算系合格有余 不过不失
#黄店地图系列
间野叫:时代冰室