2019-12-10 997 浏览
要揾紧有质素,又座得舒适既放题真系好难,多谢朋友介绍呀❤️上到去已经充满晒圣诞气氛,座位又阔落,急不及待点嘢食啦🤪前菜、刺身、寿司、锅物、烧物、炸物唛都有呀😘哩度刺身款式多🥳🥳点了甜虾 大赤虾 带子刺身 黄金翡翠螺三文鱼 松叶蟹棒 玉子,款式真系好多,适合贪心乜都想食既我,三文鱼厚切,油脂香,其他刺身都好新鲜😊😊仲有好多创意寿司🍣食得又睇得㖞,有惊喜架❤️嗌左意大利黑醋芝士鳗鱼卷,烧芝士三文鱼腩卷,千岛酱烧帝王蟹棒寿司,蒲烧鳗鱼寿司,酱烧三文鱼寿司,意大利黑醋帆立贝寿司,海胆手卷,好钟意有芝士味嘅寿,尤其系个帝王蟹柳棒劲丰满,好有质感😊锅物净系嗌咗日式牛乳广岛蚝锅,乳白色嘅汤底配上大大嚿嘅广岛蚝,配埋大量嘅蔬菜🤩🤩😊😊烧物、炸物我觉得整得唔错,唔会因为放题而影响食物质素,蒲烧三文鱼腩,西京比目鱼,呢两款鱼啱晒我呢个鱼控,烧得啱啱好,鱼质嫩滑❤️北海道焗广岛蚝配埋沙律酱汁,好夹😊 盐烧鸡翼同芝麻鸡翼亦都keep到水准😋烧纽西兰香草羊架 我真系好钟意呀,羊味浓郁🤩吉品鲍汁烩花胶亦都系必点嘅充满骨胶原。香葱玉子烧系我第一次系放题都见到嘅,几新颖㖞😋每次食放题都一定要系天妇罗,嗌左虎虾,有机薯仔,温
要揾紧有质素,又座得舒适既放题真系好难,多谢朋友介绍呀❤️上到去已经充满晒圣诞气氛,座位又阔落,急不及待点嘢食啦🤪前菜、刺身寿司、锅物、烧物、炸物唛都有呀😘

北海道焗广岛蚝配埋沙律酱汁,好夹😊

盐烧鸡翼同芝麻鸡翼亦都keep到水准😋

烧纽西兰香草羊架 我真系好钟意呀,羊味浓郁🤩

每次食放题都一定要系天妇罗,嗌左虎虾,有机薯仔,温室南瓜,温室芦笋天妇罗🍤天妇罗炸得好薄,真心有工架🤪🤪

食完仲可以一人一杯雪糕添,我梗系拣咗期间限定啦好好食呀😘😘🥳

2019-12-10
  • 炸物