2021-06-07
夏天最易见到我既地方一定系沙滩🏖️今日就同朋友黎到马湾🤭出发前仲担心落雨👀好幸运地只系阴天🤣今日出发黎到马湾已经好肚饿要揾地方食晏先🙌朋友见到呢间好有地中海欧洲装修风既餐厅就话要食🤣我当然无所谓啦❤️入到餐厅完全感觉置身外国咁🤩Dips鹰咀豆泥蓉配彼德包 $68地中海既正前菜不可缺少既鹰咀豆泥🤩第一次感觉有点饮扁豆蓉🤣中间配有橄榄🫒及橄榄油😌 用彼德包点边食边食到浓浓豆香👍Skewers 烤鸡肉串烧+鸡心豆泥蓉彼德包 $158🐥鸡肉串烧肉质嫩滑啖啖肉配搭自家制沙律增添口感😍薯条🍟炸到好香脆😇食到停唔到口呀🤩Pizza 夏威夷pizza $ 128薄饼底唔会好厚🙌上面既菠萝🍍清甜配搭埋咸咸地既火腿😋芝士焗到有拉丝架😋唔错😜Pasta 香辣茄汁海鲜意粉 $148呢个pizza好惊喜🥰我本身好钟意茄汁🍅呢碟意粉🍝既茄汁酱超级香浓而且带辣🤩当中海鲜配料有大虾🍤带子及蓝青口😍辣得好过瘾👍Draft beer $45Stella & Hoegarden Happy hour 价真系几抵饮🙌大大杯望住个境吹下水食好西🤟呢个假日真系好放松🍻食饱仲啱啱好唔会太晒去隔离沙滩🏖️游水🎉🌞顺便继续叹啤酒🍻简直人生乐
Dips
Pasta
香辣茄汁海鲜意粉 $148
Draft beer $45
Stella & Hoegarden
食饱仲啱啱好唔会太晒去隔离沙滩🏖️游水🎉🌞顺便继续叹啤酒🍻简直人生乐事呀❤️ 出唔到国黎马湾真系当自己去左海岛旅行架😂🍻