餐厅: 馬拉公公
资讯:

2023-02-07 1169 浏览
💖 马拉公公 (屯门)✨屯门屯门乡事会路112-140号雅都商场Go Go Mall1楼S69号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️屯门嘅Go Go Mall真系有好多唔同嘅嘢食,想试晒真系要用啲时间🤭今次就听朋友介绍嚟咗呢间👉🏻马拉公公。听闻系专食马来西亚菜🇲🇾食材仲系由马来西亚来货,而且仲要由马来西亚华桥主理,所以非常正宗㗎😳-辣死你吗+南乳鸡翼🍛 $48唔系讲笑,我都真系觉得有少少辣。呢个饭唔系用咗普通嘅白饭,而系用咗椰浆饭去制作,所以食落口会有浸椰香味🥰喺白饭当中加入佢哋特制嘅酱汁真系火辣辣🌶️,另外我仲加咗南乳鸡翼作为𩠌菜,有4只咁多都几抵食😳。南乳炸鸡翼嘅外皮真系好香脆,中间带有少量咸香味,一咬落去仲要充满肉汁😍太正了吧。-槟城白咖喱面+牛肋条🍜 $52我男朋友就叫咗一个白咖喱掺掺,份量都几大兜,反而唔会太辣,可能因为用㗎白咖哩嘅关系😝,另外𩠌菜方面佢就拣咗牛肋条😏食落去好腍好好味🤤-鲜牛油咖央多🍞 $22今次叫左斑斓味💚,味道好唔错,有少少似我哋平时喺茶餐厅食嘅奶油多😜今次系我第一次食,我自己觉得几好味㖞!因为外脆内软🤩,非常邪恶-怡保白咖啡☕️ $9白咖啡入口醇厚浓郁

💖 马拉公公 (屯门)

-辣死你吗+南乳鸡翼🍛 $48

-槟城白咖喱面+牛肋条🍜 $52

-鲜牛油咖央多🍞 $22

-怡保白咖啡☕️ $9

白咖啡入口醇厚浓郁,我男朋友都赞口不绝👍🏻

-桔仔话梅冰🍊 $11
几特别,饮落去酸酸甜甜几开胃㗎😝

想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2023-02-07