2021-04-25
《 一试就爱上😍😍 》有朋友知道我喜欢食西餐,推荐左Bistro Bon比我几次,但每次都忘记左有佢。于是朋友就约我收工一齐去食晚饭聚旧啦~😆👏🍟粗切薯条配车打芝士酱 $58打头阵就梗系要叫返个薯条先,粗切薯条薯香四溢,仲系即叫即炸热辣辣。而车打芝士酱都好吸引架,芝士香浓得黎唔腻,好味啊!🤣🍗炸鸡槌 $68炸鸡槌真系令我难忘,鸡皮香脆鸡肉嫩。最正系佢个沙律酱,酸酸甜甜好夹炸鸡槌。🍕BBQ手撕猪肉薄饼 $128薄饼都唔错,批皮系薄脆批,够晒香口。酱汁系BBQ酱,口味偏重,但配猪肉都几好味,不过猪肉就少啲咁啰。🦀 带子蟹肉risotto $178Risotto 最正就系见到大大只带子,大只得黎又嫩。蟹肉整成一丝丝黎煮Risotto,蟹肉嘅鲜咪煮晒入米饭到,劲入味几好食。🧶 明太子海胆手带意粉 $168明太子同海胆都好够鲜味,仲有配埋鱼子,意粉又够弹牙,虽然略略有啲咸,但都好食啊!
🍟粗切薯条配车打芝士酱 $58
🍗炸鸡槌 $68