2021-03-09
《 中环轻食之选😍🥑好味wrap❗️ 》@kale_hk 🥑GREENIE $88 (9.5/10)🦀 Crab Meat Salad (9.3/10)比 @hkbreadie 烧着左今次终于揾朋友同我去咗食 @kale_hk 😆❤️谂都唔使谂就决定嗌greenie!🌯🥑有我最钟意嘅牛油果🥑豆腐🧡羽衣甘蓝🥬同埋沙律菜🍀配上garlic mayo同埋我第一次试嘅hummus🥗好有惊喜!虽然材料简单但系加埋一齐食好有层次🥺而且hummus好惹味❤️然后最钟意就系佢嘅全麦wrap皮🌯❗️❗️虽然冇加热过但系feel到佢好厚身而且够烟韧😭💕扎实得黎好有咬口😝咀嚼之间有淡淡嘅麦香!然后蟹肉沙律都好正!🦀冇谂过佢会有咁多蟹肉😂好新鲜又多汁!配上新鲜嘅沙律菜仲有蔬菜例如南瓜🎃唔会太Heavy!食完之后已经爱上左佢嘅全麦饼皮决定要试晒佢所有wrap!!!😎❗️❗️❗️❗️💯💯💯——————————————————-📍Kale (中环)中环利源西街26号地舖#hkfood #hkfoodie #hkfoods #hkfoodlover #foodporn #food #foodie #foodblogger #hkfo
@kale_hk
🥑GREENIE $88 (9.5/10)
🦀 Crab Meat Salad (9.3/10)
——————————————————-
📍Kale (中环)
中环利源西街26号地舖
#hkfood #hkfoodie #hkfoods #hkfoodlover #foodporn #food #foodie #foodblogger #hkfoodblogger
#eating #hkfoodporn #hkig #hkfoodlovers #hongkong #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkongfoodblogger #中环美食 #hongkongfoodguide #香港 #香港美食 #美食 #吃货 #hkdessert #香港旅行 #黄店 #黄色经济圈 #黄店地图 #香港甜品 #香港加油