《📍千味烧食评分享 》 by@ihungry.hk夜晚饮完酒想同班朋友食宵夜🦑 ?今日小编同大家介绍一间超有港式风味嘅千味烧,餐厅主打多款式叫即烧嘅串烧,超过20款串烧任你选择,而且价钱用非常地道,店员仲超够人情味添!想知系咪真系咁正?千祈唔好再学过以下分享❤️!🔸【蒜蓉烧原条茄子 - $32】大大条笳子🍆原条送上,淋上特制酱汁,酸酸辣辣,非常之惹味,仲要非常之够镬气,值得一试!🔸【惹味烧烤汁翠肉瓜 - $13】小编本身以为只系一个普通嘅烧翠肉瓜,点知原来系咁出色!火烧后嘅翠肉瓜口感啱啱好,带有阵阵烧烤🍖香气,加埋咬落口爆晒酱汁,感觉更加之新鲜😍!🔸【籐椒鱼皮 - $48】籐椒鱼皮Q弹入味,淋上籐椒酱汁,鱼皮带有微辣籐椒风味,而鱼皮鲜嫩同籐椒刺激相互融合,够晒重口味之余,又够清爽,亦都唔会太呛口,值得一试😎🔸『串烧 - $15-21』串烧种类非常之多,由蔬菜、丸类至肉类,超过20款任你选择!而小编重点想推介烧汁肥牛京葱卷串烧,烧过嘅肥牛啱啱好,唔会太过干身,咬落去爆晒肉汁,加埋超惹味嘅香葱卷同埋超重口味酱汁,令味道更上一层楼🍢!🤪iHungry开心指数:8/10
《📍千味烧食评分享 》 by@ihungry.hk

🔸【蒜蓉烧原条茄子 - $32】

🔸【惹味烧烤汁翠肉瓜 - $13】

🔸【籐椒鱼皮 - $48】

🔸『串烧 - $15-21』

🤪iHungry开心指数:8/10