有时不需要复杂,番茄师兄就是专心做好蕃茄汤🍅, 配菜同面底选择多,Keto生酮/低糖朋友仔可以菜底🥬😆#小胖游深水埗🐠 #小胖游元朗🐠 #小胖游湾仔🐠 —————————————————🍅番茄汤真材实料,饮落番茄味浓郁而鲜甜♥️,有少少酸咪咪好开胃,唔算好稠身的番茄汤,🙅🏻‍♀️完全无加茄膏🥫,更清新和天然 (无加味精十分好) 🤩我疯狂地饮差不多成碗汤🥣🔹滑一滑 $49牛肉和滑蛋,再配合番茄汤系Classic Combo 🐮骟牯牛肉好大块,咬落嫩、滑、鲜,完全唔韧💦炒蛋口感滑嫩,有蛋汁,不过蛋味相对淡🍳拉面软硬程度刚刚好🍜🔹芝SEE菇牛 $49🧀芝士草菇🍄配上免治牛肉碎🐄,好似肉酱意粉🍝的汤面version,食落都几好味😋芝士融入番茄汤,令汤底多了一分creamy感觉,呢款配通粉/乌冬会更夹🫶🏻生菜底🥬份量好慷慨,唔惊食唔饱🤰🏻冻樽仔奶茶(跟餐价 +$18)唔会太甜,入口顺滑且充满茶香,拍得住茶餐厅水准🙆🏻—————————————————🧜🏻‍口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑性价比:🌕🌕🌕🌕🌗🧚🏻‍打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑🥰舒适度:🌕🌕🌕🌘🌑👅回头率:🌕🌕🌕🌕🌗.♟Overall♟心机的蕃茄汤♥️如果你期望
#小胖游深水埗🐠 #小胖游元朗🐠 #小胖游湾仔🐠
—————————————————

🔹滑一滑 $49
牛肉和滑蛋,再配合番茄汤系Classic Combo
🐮骟牯牛肉好大块,咬落嫩、滑、鲜,完全唔韧💦
炒蛋口感滑嫩,有蛋汁,不过蛋味相对淡🍳拉面软硬程度刚刚好🍜

🔹芝SEE菇牛 $49
生菜底🥬份量好慷慨,唔惊食唔饱🤰🏻
芝SEE菇牛

冻樽仔奶茶(跟餐价 +$18)
唔会太甜,入口顺滑且充满茶香,拍得住茶餐厅水准🙆🏻

—————————————————
🧜🏻‍口水度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤑性价比:🌕🌕🌕🌕🌗
🧚🏻‍打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑
🥰舒适度:🌕🌕🌕🌘🌑
👅回头率:🌕🌕🌕🌕🌗
♟Overall♟
心机的蕃茄汤♥️
如果你期望佢系好稠身,浓到一pat pat嘅蕃茄汤咁佢未必符合你嘅期望,佢系酸酸甜甜、非常之清新嘅𠮶种汤底🌱
餐厅位置之间少少逼,不过好干净~