每次中午经过都有好多上班族排队,有一次行过见少啲人排队,等咗大概15分钟就可以入去👍🏻如果唔系太长龙都值得一试!【Nonya Laksa Lemak 娘惹浓厚叻沙】$98上菜𠮶刻已经闻到香喷喷嘅叻沙味🤤佢个叻沙系好温和嘅辣,麻麻哋食辣嘅人应该都可以接受👍🏻配料算多,有鲜虾,鱼饼,鸡丝,鸡蛋,豆腐,豆芽,但米粉嘅份量有啲少,如果食量较大嘅朋友可以要求添加面条,系免费嘅😌不过椰子鸡浓汤嘅味道比我想像中淡,系好食嘅,但就同我期望有啲距离,有啲失望,同我一样比较重口味嘅人就要留意番啦😬不过食完冇口渴口干嘅感觉,应该系真材实料👍🏻👍🏻【Kaya Toast 咖央多士】$38多士烤得好松脆,中间咖央酱有浓郁嘅斑兰同椰奶味,入口好滑而且甜而不腻,好好味😋【Iced Tea with Lime 青柠冰茶】$38呢个青柠冰茶系泰式𠮶种冻柠茶,甜度适中😌

【Nonya Laksa Lemak 娘惹浓厚叻沙】$98

【Kaya Toast 咖央多士】$38

【Iced Tea with Lime 青柠冰茶】$38
呢个青柠冰茶系泰式𠮶种冻柠茶,甜度适中😌
2021-07-29
  • 咖央多士