2019-04-10
.☕️ 西环绝对系咖啡控去不腻的好地方,没有一式一样的星仔太平洋,每间小店都有自己独有的味道同特色🌟.💧店面细细主要售卖咖啡及少量轻食,面包都系佢地自己焗诚意十足💗.🍡 Marshmallow Coffee($42) Ham and Cheese Croissant ($35).🍬棉花糖咖啡用牛奶咖啡做底,再用棉花糖舖面,所以大啖饮会有点层次感😋而且专登用细粒小小嘅棉花糖方便溶系咖啡入面🌟.🥐自家制牛角包好脆口,配芝士火腿系无得输既,不过要尽快食,我哋影咗一阵相先食就冻左😢.🥤 Iced Caffe Latte ($38) 🥪 Parma ham sandwich ($53).🌞天气热就钟意饮冻latte ☃️咖啡偏榛果气味🌰浓郁程度刚好所以要快啲饮,因为冰块一溶就会淡🥶🍞面包是用很有嚼劲的法国面包,配上极多Parma Ham 同芝士~好邪恶🤤❤️