《💖铜锣湾玩味十足楼上餐厅🃏》今次嚟到大热嘅Little Vegas⚡️,相信好多人都听过㗎啦。餐厅系参考赌城拉斯维加斯嘅风格,所以有好多好创新嘅摆设,连menu上面都有啲memes㗎🤣,玩味十足,好得意!❤️今次试咗好多平时唔会叫嘅餐点,惊喜十足!😋😍😍1️⃣❤️‍🔥🍤 浓味嘢喇沙天使面 $118 (9/10)听个名都feel到有几惹味!有好大嚿嘅虾同鱿鱼🦑,配埋个汁,好上瘾,食完想再叫多碟😛😛仲可以自己拣钟意嘅面添,有天使面、扁意粉、意大利粉、长通粉🍝。2️⃣🥗🐖 泰式香煎猪颈肉沙律 $118 (8.5/10)煎到好香嘅肥美猪颈肉上面淋左泰式辣酱,食到我舔舔脷。😋😋配埋好新鲜嘅蔬菜🥬,食多啲都唔会腻~仲有我最钟意嘅薯饼做配菜!✨✨3️⃣🧀🍄 焗原只波特菇 $92 (8/10)虽然有啲贵,但系每一粒菇都好juicy,一切开啲汁就流晒出嚟😍😍!上面仲有拉丝芝士🧀,超邪恶!4️⃣🍓🫐 秘密花园水果茶 $68 (9.5/10)呢个真系超有惊喜!🥰🥰一送上枱就俾佢个size吓亲,有一个手掌咁大!😍味道都好清新香甜,甚至好饮过一啲手摇饮品舖嘅水果茶!入面有大大粒嘅士多啤梨🍓、奇异果🥝、蓝莓🫐、火龙果~ 好饮之余仲有
《💖铜锣湾玩味十足楼上餐厅🃏》

1️⃣❤️‍🔥🍤 浓味嘢喇沙天使面 $118 (9/10)

2️⃣🥗🐖 泰式香煎猪颈肉沙律 $118 (8.5/10)

3️⃣🧀🍄 焗原只波特菇 $92 (8/10)

4️⃣🍓🫐 秘密花园水果茶 $68 (9.5/10)

呢个真系超有惊喜!🥰🥰一送上枱就俾佢个size吓亲,有一个手掌咁大!😍味道都好清新香甜,甚至好饮过一啲手摇饮品舖嘅水果茶!入面有大大粒嘅士多啤梨🍓、奇异果🥝、蓝莓🫐、火龙果~ 好饮之余仲有新鲜果肉,超满足!啱晒食到饱饱地嘅时候饮~

5️⃣🥤🧡 荔枝梳打 $48 (8/10)

呢个就系平时会饮到好fresh嘅𠮶种荔枝梳打~杯上边仲要有餐厅嘅logo🃏,适合打卡~
——————————————————————-
📍Little Vegas(铜锣湾)
铜锣湾耀华街3号百乐中心25楼

𝓛𝓸𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷
#eateateat_cwb

🔅整体味道: 8.5/10
🔅服务态度: 9.5/10
🔅性价比: 8/10
🔅会唔会encore: yes

#hkfood #hkfoodie #food #foodie #foodblogger #hkfoodblogger
#eating #hkfoodlovers #hongkong #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkongfoodblogger #铜锣湾美食 #hongkongfoodguide #香港 #香港美食 #美食 #吃货 #hkdessert #铜锣湾 #黄店 #黄色经济圈 #黄店地图 #香港甜品 #香港加油 #foodiesinternationalchat #hkfoodies #香港餐厅推介