2021-11-16
嘉多利嘅法式布甸不嬲都好岀名,但又好难买到🥺大家都唔需要太失望,因为面包🥖都一样好岀色!✨#小胖游油麻地🐠—————————————————🔹任选2个小贝果🥯 $15 你无睇错真系$15就有2个Bagel仔😆又平又满足到贪心小鬼可以试唔同味2款贝果质感比较港式,少少chewy但不使好花牙力去咬🤣▪️抹茶红豆贝果抹茶🍵味比较淡,但入面嘅Cream Cheese同软绵绵红豆超好食😋整体十分balance唔会甜得滞,而且个样好可爱💚▪️芋泥肉松贝果呢个好有惊喜😍外面满满芝麻劲香,有啲似中式酒楼酥点香口,入面肉松同芋泥比例一半一半,💜芋泥好滑配合肉松真系无得输!(私心比较喜欢这个🤫).🔹咖啡松饼 $8本身好大期望,反而觉得普通🧐外似曲奇,内就系好结实嘅包,无好松软感觉,但中意咖啡☕️香甜味啱晒肚饿朋友/面粉控,好饱好饱🤰🏻—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌕🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑🥰舒适度:🌕🌕🌗🌑🌑👅再食指数:🌕🌕🌕🌕🌕.♟Overall♟小小🥯大大快乐,真系太吸引要买完即刻食!🤤价钱咁平又高质,食完想再买多几个俾屋企人,点知面包舖又塞满晒人😱证明真系好
#小胖游油麻地🐠
—————————————————
🔹任选2个小贝果🥯 $15
2款贝果质感比较港式,少少chewy但不使好花牙力去咬🤣
▪️抹茶红豆贝果
▪️芋泥肉松贝果
🔹咖啡松饼 $8
本身好大期望,反而觉得普通🧐
啱晒肚饿朋友/面粉控,好饱好饱🤰🏻
—————————————————
🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌕
🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑
🥰舒适度:🌕🌕🌗🌑🌑
👅再食指数:🌕🌕🌕🌕🌕
♟Overall♟
小小🥯大大快乐,真系太吸引要买完即刻食!🤤价钱咁平又高质,食完想再买多几个俾屋企人,点知面包舖又塞满晒人😱证明真系好受欢迎!