成日觉得旺角太多台式饮品店,要突围而出一啲都唔容易,好多质素非常参差,成日中伏!呢排见到好多人都都post小茶堂(唔知系咪广告🤔),系时候throw back返之成半年前饮咗、又觉得唔错嘅饮品!(非广告!)芝士奶盖鲜凤梨绿既奶盖几出色,有微微嘅咸香,不过同底部嘅饮品其实唔系好捞得埋,少杰~至于凤梨绿就系冇果肉斋菠萝汁加绿茶,冇咬口但衰鬼又几夹㖞(利申:超钟意菠萝🤤🍍)至于黑糖珍珠鲜奶纹路就好靓啦,饮落黑糖味重得来唔会过甜。珍珠都有黑糖味,软硬适中,上下摇10下饮落都唔错,中上,呢个价钱算系咁上下🤘🏻BY THE WAY,个阵等左十几分钟先有得拎,旺角街头算好慢🧐~-芝士奶盖鲜凤梨绿 | $33黑糖珍珠鲜奶 | $27-
芝士奶盖鲜凤梨绿

芝士奶盖鲜凤梨绿 | $33