2021-01-12
Fresh Ginger Honey Tea $42冬天最啱就系饮姜茶驱寒 加咗蜂蜜落去冲令到姜味淡咗 唔会太辣 饮落好smooth好易接受 饮完之后个日成个人都暖笠笠 平时手脚冰冷既我竟然会觉得热😂 推介呢啲天气可以叫黎饮🤩评分: 9/10🌟Passion Hibiscus Tea $42呢个即系洛神花茶 成个卖相都几得意 有个test tube装住啲花瓣🤣🤣🤣 饮落微酸 朋友都话几好饮 而且洛神花对人体好有益 可以平衡血脂、增进钙吸收、促进消化、解除身体既倦怠感 钟意花茶既朋友都可以试下~评分: 8/10🌟Cappuccino Cake $52呢个蛋糕比想像中细个 当tea食就啱啱好🥰 首先表面洒满可可粉 中层系cappuccino味既mousse 底层系朱古力脆饼底 整体食落好有层次 咖啡味浓得黎又唔会好难接受 因为朱古力个味已经平冲返个苦味 又唔会太甜 都值得一试✨评分: 8.5/10🌟———————————————————————So.High Coffee Bar (西环)西环西营盘高街49号地舖
评分: 9/10🌟
Passion Hibiscus Tea $42
评分: 8/10🌟
Cappuccino Cake $52
评分: 8.5/10🌟
———————————————————————
So.High Coffee Bar (西环)
西环西营盘高街49号地舖