2025-01-03
身为烧卖控既我为左呢个「世一烧卖拼盘」而突登黎到长沙湾手工现做既「一盅点心」🇭🇰🥢 色彩缤纷既颜色 先冲击左我既视觉享受👀世一烧卖拼盘 原价 $138 ; 限时推广价 $98成个拼盘有12种吾同口味既烧卖😍 包括左 : 怀旧烧卖皇、鲍鱼烧卖、芝士墨鱼烧卖、鹌鹑蛋烧卖、泡淑烧卖、梅菜扣肉烧卖、花椒辣烧卖、蕃茄海鲜烧卖、爆汁墨鱼烧卖、芫茜马蹄猪肉烧卖、干蒸牛肉烧卖、麻辣牛肉烧卖😆 每一款烧卖都皮薄馅靓 每一啖都食到啖啖肉馅 非常足料👍🏻而家餐厅举行紧「世一挑战赛」🏆 只要大家脑洞大开 就有机会免单或者半价就食到「世一烧卖拼盘」架啦😆千岛酱脆炸萝卜糕 $34薄薄既炸浆包围住厚切既萝卜糕 外脆内软🤤 再淋上甜中带酸既千岛酱同木鱼碎 即刻变身日式小食😂黑松露鲜虾饺 $38饺皮同虾肉馅都用上黑松露调配 成个味道升华左🤩 而且虾肉爽口弹牙 香气浓郁🫣咖喱鱿鱼 $39鱿鱼口感有嚼劲🐙 秘制咖喱汁提香增鲜 既风味又惹味😋黑椒金钱肚 $36金钱肚鲜香爽口🐮 搭配黑椒酱汁 味道更加丰富秘制牛柏叶 $34牛柏叶爽脆可口🐮 用上浓郁既姜葱作搭配 令人欲罢不能腊味蒸饭 $42秋冬天必食腊味😂 蒸过既腊味 咸香肉汁
世一烧卖拼盘 原价 $138 ; 限时推广价 $98
金钱肚鲜香爽口🐮 搭配黑椒酱汁 味道更加丰富
秘制牛柏叶 $34
牛柏叶爽脆可口🐮 用上浓郁既姜葱作搭配 令人欲罢不能
腊味蒸饭 $42
秋冬天必食腊味😂 蒸过既腊味 咸香肉汁会融入米饭内 风味十足🍚