餐厅: AMMO
资讯:

一直好钟意小王子,所以见到有呢个下午茶就即刻book位去🙈之前去过的朋友同我讲啲食物好伏 ,所以我抱住一个期望值0的心态去食😌 点知无想像中咁差,啲咸点都还可以。甜点就较逊色,个cupcake同cake lollipop好甜,同个芒果泡芙好干🥲 个mousse玫瑰卖相好靓同本身好钟意黑朱古力,所以OK饮品方面可以加$𝟼𝟾转粉红cocktail/ 碟豆花伯爵茶latte,味道可以,啱晒打卡。每套set仲附送两只限量版小王子双层玻璃杯😍 环境又坐得几舒服,不过对食物有要求既就可能会失望了⋯💚咸点:迷你龙虾烟肉汉堡、星星造型烤肉批、香炸薯丝虾、莎乐美肠、香煎小米糕 💛甜点:小王子星空云尼拿Cupcakes、玫瑰与黑朱古力mousse、B612星球cake lollipop、月光芒果吉士泡芙、英式松饼

• Afternoon  tea  set