2023-04-29
「带埋老母去揾食」系列之蒸鸡饭好靓,但我要咕噜鱼柳饭呀,唔该~是日同老母去南丫岛 we we wet wet,咁行完山饿到脚仔软,就梗系带埋老母去寻寻觅觅去揾好野食啦~咦?咁多人企系门口度既?哦~原来系士头婆系度介绍紧是日靓餐~ 咁我地都行埋去睇睇先~ 一见我地,佢好好笑容好有礼貌咁sell 我地蒸鸡饭。可惜,边有猫唔钟意食鱼架~ 当我地入去坐定定:「菠萝咕噜鱼柳饭 +XO酱叉烧炒饭呀!唔该~」士头婆失望咁喵了一眼menu 继续落单。炒饭一上台,e~ 个样虽然普通,但XO酱好够喉个饭好够镬气㖞!菜丝、蛋皮、叉烧仲好好味添!咁就开餐食住等个鱼柳饭啦~ 说时迟那时快,个鱼饭就上台,哇~好香酸甜味㖞!当成碟鱼柳加埋成碟靓仔都清光哂,就知抵食夹和味~咖啡都OK,茶记质素虽然我冇叫。。。鸡,但埋单时士头婆仍然用佢热情有礼既服务态度同笑容同我地讲多谢同bye bye,真系俾多几个 LIKE妳~值得推介
一见我地,佢好好笑容好有礼貌咁sell 我地蒸鸡饭。
士头婆失望咁喵了一眼menu 继续落单。
咖啡都OK,茶记质素
值得推介