餐厅: 明明車仔麵專門店 (軒尼斯道)
资讯:

2019-03-13 645 浏览
湾仔区好食既车仔面都有好几间,同事今日就介绍左「明明」我试下。午饭时段虽然门口有人排队,但好快就已经有位👍🏼| 四𩠌一面 | $45 饮品另计我拣左猪大肠、咖啡鱿鱼、猪红、瑞士鸡翼,汤底系腩汁,但因为个咖啡鱿鱼变左咖哩汁😆 汤底味道好好,啲米粉都好索味,猪大肠好肥美;猪红弹牙,唔会系煮得太耐搞到好实𠮶种;鸡翼够入味啲肉甜甜地,唔会话煮到啲肉老哂烂哂𠮶种。本鸡翼控好推介依个鸡翼,真系好好味😋 碗面既份量岩岩好,𩠌既份量都好多,值得一试。| 支装饮品 | $8价钱就较其他车仔面店少贵因为无包饮品,但又估佢唔到会有支装维他奶,即使系汽水都系支装架好怀旧呀😍

| 四𩠌一面 | $45 饮品另计
四𩠌一面