当你明白人生过去十年都系盲目咁过,完全无珍惜到时间既重要性,你就会发现一切已经太迟。可能呢个时侯朋友会安慰你仲有大把时间,可是哑巴吃黄莲,有苦自己知。所以珍而重之,将时间永远放系人生既第一位,准时黎到「On Time · Coffee & Kitchen」,唔会错过任何一分一秒,影尽靓相,咁就无悔啦。👇📌R e f r e s h m e n t s -▪ Avocado · Smoked Salmon Croissant · Balsamic Vinegar Salad - $52▫ 必定推介呢个「牛油果·烟三文鱼牛角包·黑醋沙律菜」,原个香软既牛油果非常吸晴,质感软腍,唔错;加上烟三文鱼充满油香,连埋一齐食,完全系双重满足;而牛角包烘得够热,食落口感岩岩好,够哂香脆;沙律加上黑醋汁,酸酸甜甜,整体非常好食。▪ Black Truffle · Scrambled Egg Croissant · Balsamic Vinegar Salad - $48▫ 如果牛油果配烟三文鱼系定律,咁黑松露配炒蛋就系道理啦。呢个「黑松露·炒蛋牛角包·黑醋沙律菜」份量比我想像中大,而炒蛋充满淡淡既松露香

影尽靓相,咁就无悔啦。👇

📌R e f r e s h m e n t s -

牛角包烘得够热,食落口感岩岩好,够哂香脆;
沙律加上黑醋汁,酸酸甜甜,整体非常好食。

▫ 如果牛油果烟三文鱼系定律,咁黑松露炒蛋就系道理啦。
呢个「黑松露·炒蛋牛角包·黑醋沙律菜」份量比我想像中大,

炒蛋充满淡淡既松露香蛋汁入口熟度均匀,而且唔会太油腻;
加上牛角包既松脆,口感相当丰富。

📌On Time · Signature -
All Day · Breakfast - $98

▫ 有轻食又点少得「英式·全日早餐」呢?呢个集鸡蛋大啡菇肉肠
烟肉沙律忌廉薯蓉批茄汁豆丹麦多士一身既丰富盛宴绝对

满足我呢D大胃王大啡菇烤得带少少焦香,质感爽弹;
肉肠份量够大,口感香脆;亦唔少得烤得松脆无比既多士啦,

成个full Set完全无失望,make me a day!

Hojicha · Latte - $39(H)

▫ 不得不试佢地招牌「焙茶·鲜奶」,佢地既拉花好有特色,可以做到唔同既图案,

就连"连猪"都比成拉到出黎,实在太利害!
2020-10-09
  • 牛油果·烟三文鱼牛角包·黑醋沙律菜