十年冇踏足西九龙中心喇,估吾到变左咁多因为转左工系深水埗返工既缘故,今日自己ON居居行左去西九龙中心上到8/F FOOD COURT发现真系好多野食同好热闹,食物种类多到唔知点拣好,行行下见到有间叫「营业部」既铺仔,个招牌好可得意,再睇睇餐牌,啲价钱平到打左个特我ORDER左个芝士拉面餐(鱼汤底),比左钱之后仲好OLD SCHOOL咁比个冧巴我叫我揾住位等等,好有以前中学既感觉芝士拉面真系未试过,原来系有旧芝士系个面下底,我呢啲中意食芝士既人紧系劲LIKE LA,个汤味度可以再浓少少,面质唔错佢个反卷,加左生菜成个感觉好FRESH。而我最LIKE既系佢只流心蛋,个蛋白都好滑咁既价钱咁既质素真系值得一赞未食早餐既我都食唔晒个SET,好浪费
十年冇踏足西九龙中心喇,估吾到变左咁多
上到8/F FOOD COURT发现真系好多野食同好热闹,

咁既价钱咁既质素真系值得一赞
未食早餐既我都食唔晒个SET,好浪费

题外话/补充资料: 我见FOOD COURT其他店仔啲价钱都系$2X-$4X,谂梗佢地点做,下次会试第二间
2015-12-15