2024-02-28 362 浏览
星期一Blue Monday, 梗系要食好啲为自己打气🤭约左朋友食一人任饮任食火锅,尽情放肆下🤣🤣有六款餐,今次就拣左精选牛肩胛。一嚟到除左马上落单叫肉食外,一定唔好错过出边蔬菜区同小食区。我次次食亲都觉得佢啲蔬菜好新鲜、款式又多👍仲有啲肉丸、狮子狗任食。冷盆区亦都有沙律、寿司、泡菜食完饭一定唔可以错过嘅甜品区,除咗有蛋糕泡芙等,呢度仲有雪糕、爆谷🍿同鸡蛋仔㗎,未打边炉前已经食咗两杯爆谷同鸡蛋仔😂😂除咗食物之外,呢度饮品仲好丰富,正呀👍今次叫咗虫草花鸡白汤,汤底滋润及清香鸡汤味。打边炉当然唔少得寿喜烧汤底啦,百搭汤底整咩都好食。呢度仲有另一个惊喜,就系响铃啦,碌两秒食落去脆卜卜家!牛魔当然重点系牛肉啦,佢个牛肩胛嫩滑,食落去好有牛肉味👍另外都仲有豚肉同羊肉,岩晒食肉控🤣整体嚟讲职员太多优先,会主动加汤同收碟👍环境亦都好舒服☺️

有六款餐,今次就拣左精选牛肩胛。

冷盆区亦都有沙律、寿司、泡菜

除咗食物之外,呢度饮品仲好丰富,正呀👍

整体嚟讲职员太多优先,会主动加汤同收碟👍环境亦都好舒服☺️