2022-07-12
孖A姊妹一向都系Pizza🍕Big Fan每逢知道我嗌外卖🥡都点名指明要食❤️【Pizza Hut】今次俾佢哋见到❤️【Pizza Hut】推出咗呢款全新「玩大芝味扭扭批」 当然成为佢哋✅必点之选🤣外卖一到 两姊妹急不及待争相打开pizza盒 佢哋一见到每粒扭扭批边清晰分明,大大粒、胀卜卜,眼神都非常期待😚「玩大芝味扭扭批」 面层铺满丰富配料包括: 百里香蒜蓉帆立贝|精选海鲜🐙 车厘茄|日本小青瓜|蘑菇|红洋葱🧅|火箭菜🥗|意式香草烧汁|沙律酱 批入面亦加入大量芝士🧀 芝士、海鲜与其他配料完美融合 食落啖啖满载香浓芝味与鲜味😋 最惊喜嘅系🤩其中两粒扭扭批边更特别酿入珍珠带子同XO酱 批边亦洒上花椒粉 口感变得更丰富 当然越食越过瘾 大满足!就算外卖🥡返屋企开住party食都同样滋味😋 不得不提,外卖嘅话火箭菜🥗仲会分开另上, 确保新鲜,抵赞!
每逢知道我嗌外卖🥡都点名指明要食❤️【Pizza Hut】
外卖一到 两姊妹急不及待争相打开pizza盒 佢哋一见到每粒扭扭批边清晰分明,大大粒、胀卜卜,眼神都非常期待😚 「玩大芝味扭扭批」 面层铺满丰富配料包括:
批入面亦加入大量芝士🧀 芝士、海鲜与其他配料完美融合
食落啖啖满载香浓芝味与鲜味😋 最惊喜嘅系🤩
口感变得更丰富 当然越食越过瘾 大满足! 就算外卖🥡返屋企开住party食都同样滋味😋
不得不提,外卖嘅话火箭菜🥗仲会分开另上, 确保新鲜,抵赞!