面红?sor我从来都唔会,怕羞?sor我从来无试过,咩话?饮左酒就面红?sor只能够讲你太弱鸡。咁食辣食到咀都红有啦挂?okay你赢,自问食辣level未去到最顶级,不过应付川菜绝对系绰绰有余。👇📌凉 菜 -  ▪️ 酸 辣 凉 粉 - ▫️ 先黎个凉菜「酸辣凉粉」过下口瘾先,凉粉卖相色泽透亮,食落几有咬口,面头淋上自家制酸辣汁,再渗上青瓜丝,清爽开胃。📌煲 仔 -  ▪️ 麻 辣 肥 肠 煲 - ▫️ 嗌埋个招牌菜「麻辣肥肠煲」,麻辣香味够浓郁,肥肠质感烟韧爽弹,辣汁送饭一流,唔错。📌特 色 小 炒 - ▪️ 干 锅 菜 花 - ▪️ 火 爆 牛 肉 - ▫️ 一个煲仔唔够喉既,加多两个小炒「干锅菜花」、「火爆牛肉」啦,第一个椰菜花加埋鸭胸,吸收哂辣汁精华,份外惹味;呢个牛肉几有睇头,面头炸到好脆口,好似糖醋咁甜甜地地好特别,staff提醒话有返咁上下辣,对我黎讲绝对无问题,相当松脆,好好食。📌饮 品 -  ▪️ 珍 宝 柠 檬 茶 -▪️ 西 瓜 汁 - ▫️ 食辣野一定要饮野咖啦,同朋友一人一杯「珍宝柠檬茶」、「西瓜汁」,消腻解辣,爽!
面红?sor我从来都唔会,怕羞?sor我从来无试过,

咩话?饮左酒就面红?sor只能够讲你太弱鸡。

咁食辣食到咀都红有啦挂?okay你赢,自问食辣

level未去到最顶级,不过应付川菜绝对系绰绰有余。👇

📌凉 菜 -
▪️ 酸 辣 凉 粉 -
酸辣凉粉

▫️ 先黎个凉菜「酸辣凉粉」过下口瘾先,凉粉卖相色泽透亮,

📌煲 仔 -
▪️ 麻 辣 肥 肠 煲 -
麻辣肥肠煲

▫️ 嗌埋个招牌菜「麻辣肥肠煲」,麻辣香味够浓郁,
肥肠质感烟韧爽弹,辣汁送饭一流,唔错。

📌特 色 小 炒 -
▪️ 干 锅 菜 花 -

▪️ 火 爆 牛 肉 -

干锅菜花

对我黎讲绝对无问题,相当松脆,好好食。

📌饮 品 -
▪️ 珍 宝 柠 檬 茶 -
珍宝柠檬茶

▪️ 西 瓜 汁 -
西瓜汁

▫️ 食辣野一定要饮野咖啦,同朋友一人一杯「珍宝柠檬茶」、
西瓜汁」,消腻解辣,爽!
西瓜汁、珍宝柠檬茶
2022-09-28