2019-09-18 618 浏览
成日同朋友约出黎玩,有时都唔知去边到玩好。 依排天气又好热🔥最好就系留喺室内活动😆玩board game吹下水就最开心,所以cafe系首选!今次同埋班frd一齐去到位于金鸡广场嘅To-gather cafe💕一入到去就见到有超大型U字形的梳化😍。 岩哂我地一行8人围住一齐玩坐住又大又舒服玩,真系玩都玩得开心啲,我地人多,所以叫咗个party set B!首先有四个小食,分别有薯条🍟炸虾🍤饺子🥟鸡翼拼盘。全部黎到都热辣辣。薯条系忌廉汁上 staff提醒我地要趁热食 薯条份量好多,8个人食都够食!饺子系日式烧汁,仲有啲紫菜同木鱼丝我最中意食个炸虾😋好过放题啲天妇罗虾质素多多声一路食小食一路玩board game最正😻玩到咁上下,主食就到!我地叫左卡邦尼烟肉扭扭粉同黑松露意大利饭一齐share! 好足料,份量亦好阔绰,真系要赞个大厨,Cafe黎讲,野食真系好高质😻最钟意个黑松露意大利饭,香得黎又好有口感!

饺子系日式烧汁,仲有啲紫菜同木鱼丝

我最中意食个炸虾😋好过放题啲天妇罗虾质素多多声

下午茶