2018-10-24 996 浏览
呢间食物和服务态度都算唔错、可惜还是对餐饮服务不大熟悉、以食物质素、份量和价钱唔算平、两人埋单$757!唔应该好似茶餐厅咁一窝蜂上菜、搞到成枱都系食物、唔知食得边样?😅是日晚餐:鲜茄蓝青口套餐创作拼盘 - 有点惊讶内有甜品「木糠蛋糕」!😜牛油果烟三文鱼他他宾利迪蛋 - 本来呢个系餐牌系主菜、但份量和内容我哋觉得只系可以当前菜。不过、男友赞不绝口!鲜虾扁意粉 - 食材新鲜、意粉口感刚刚好!月见汁烧和牛柳粒饭 - 烧汁过多、以致有点过咸!黄金薯条 - 我哋两人实在叫太多野、但又好想试、问可唔可以细份D?靓女姐姐话可以、佢可以叫厨房整半份、 原来后来才知道收费系一份!😜法式炖蛋 - 不过不失!有机咖啡 - 唔错!😋😋😋😋😋尾场加插搞笑点-男友问靓仔哥哥要牙签、佢匆匆攞咗一支牙签(附图)嚟+ 讲咗句:唔够再攞!我笑到收唔到口!🤣🤣🤣我同另一位靓女姐姐讲:我哋两个人、佢系咪要我地每人用一边?🤦🏻‍♀️🤣整体其实算不错、只系-「临尾香」👇🏻因为系OpenRice 睇到喺OpenRice订位八点时段有88折(附图)、但餐厅竟然唔清楚、所以维持原价!👎🏻👎🏻名副其实「临尾香」货不对办!🙅🏻‍♀️😤
是日晚餐:
鲜茄蓝青口
套餐创作拼盘 - 有点惊讶内有甜品「木糠蛋糕」!😜
鲜虾扁意粉 - 食材新鲜、意粉口感刚刚好!
月见汁烧和牛柳粒饭 - 烧汁过多、以致有点过咸!
法式炖蛋 - 不过不失!
有机咖啡 - 唔错!
😋😋😋😋😋
尾场加插搞笑点-
整体其实算不错、只系-「临尾香」👇🏻
名副其实「临尾香」货不对办!🙅🏻‍♀️😤