酒呢味野丰俭由人,你可以用于交际、聚餐、品尝,但你有无谂过其实咖啡一样得,内里蕴含一定既专业知识,虽之Lafite我就未有机会开返枝咖啦,咁不如脆脆地饮住Latte先?👇📌M A I N -▪️ LAFFEE · All Day Breakfast - $118▪️ Garlic Shrimp · Linguine - $108▫️ 佢地个「LAFFEE·全日早餐」相当丰富,而且摆盘精致,当中包括炒滑蛋、烟三文鱼、香肠、蕃茄、蘑菇、沙律同埋酸种面包。整体饱肚之余又唔会太油腻,唔错;另一款人气主打「蒜香白酒虾·芝士意粉」,虾肉又爽弹,而且份量够多唔姑寒,意粉面头洒上芝士粉,咸香十足,意粉食落有咬口,果然无失望。📌D E S S E R T S -▪️ Oolong Tea · Jelly Roll Cake - $45▫️ 甜品方面除左有窝夫之外,仲有我最爱既「乌龙茶·寒天卷蛋」,卷蛋质地够软绵有弹性,食落唔会太甜,带住淡淡既乌龙茶香,加埋寒天口感几丰富。📌D R I N K S -▪️ Matcha · Latte - $48(H) ▪️ ICED · Mocha - $50 ▫️ 一定系走唔甩野饮咖
酒呢味野丰俭由人,你可以用于交际、聚餐、品尝,

但你有无谂过其实咖啡一样得,内里蕴含一定既专业知识,

虽之Lafite我就未有机会开返枝咖啦,

咁不如脆脆地饮住Latte先?👇

📌M A I N -
LAFFEE·全日早餐

当中包括炒滑蛋烟三文鱼香肠蕃茄蘑菇沙律同埋酸种面包

意粉食落有咬口,果然无失望。
📌D E S S E R T S -
乌龙茶·寒天卷蛋

卷蛋质地够软绵有弹性,食落唔会太甜,带住淡淡既乌龙茶香,
加埋寒天口感几丰富。

📌D R I N K S -
▪️ Matcha · Latte - $48(H)

▪️ ICED · Mocha - $50
Iced·Mocha

▫️ 一定系走唔甩野饮咖啦,前者「Matcha·Latte抹茶香味突出,
Matcha·Latte

奶既质地够幼滑,非常满足;而「Iced·Mocha」造型精致,
满满既朱古力挂杯,更加将咖啡香味带出,好饮!
2022-04-09
LAFFEE·全日早餐