今日路经见未帮衬过,所以入去试吓。👍环境👍卫生👍隔音👍食物质素,与👍鲜度都妥当。唯独真系要留意,千万唔好揾呢位「🙃👎专业部长🔥🔥🔥」service。所谓「泥水佬做们,过得人过得自己!」当时拣咗「花椒香酥肉」上碟已唔见有花椒、整体与卖相有明显岀入,好快揾到位 “传菜员” 问咩嚟?即时话系「炸鱿鱼须、喼汁(在旁边)」;接著另位 “传菜员” 解释因“(花椒)捞咗d粉去炸,一食就会食到有花椒响里面,叫我即管食吓。我分几口食咗一整条,发觉真系(冇花椒)就向呢位 “传菜员” 问:「系咪真系上错𩠌?如果无(花椒呢种材料)可以照讲。」佢一脸受为难样子:「唔好意思 」后,都唔想佢难做、只系饮餐茶啫~~,而同时正在站我背后有好一段仔距离嘅「🙃👎专业部长🔥🔥🔥」『连千里眼都无望一眼』就话 >>>>>>>「系有花椒㗎,系你食唔到啫,系有嘅」随即睇住佢即闪开 <<<<<<不久后,有另位 “传菜员” 将真系嘅「花椒香酥肉」放上枱时,由于一来我真系想食呢款味道嘅𩠌,二来我唔想因佢哋嘅岀错而将价钱转驾由食客承受

所谓「泥水佬做们,过得人过得自己!」
>>>>>>>

不久后,有另位 “传菜员” 将真系嘅「花椒香酥肉」放上枱时,由于一来我真系想食呢款味道嘅𩠌,二来我唔想因佢哋嘅岀错而将价钱转驾由食客承受,所以我当职员前直接指出「都话送错嘢㗎啦!」
呢刻!我睇得岀呢位 “传菜员” 为要保护呢个岗位嘅【 尊严 】即问我边个话错𠮶碟𩠌系啱?我即当众指出就系呢位(🙃👎专业部长🔥🔥🔥)

【 戏玉 】

呢位「🙃👎专业部长🔥🔥🔥」随即当众前大大大声驳斥我(好老屈佢有讲过上述嘅说话)而呢个时候,与我一齐食嘢从来无因 “送错𩠌” 而发言嘅朋友都睇唔过眼向「🙃👎专业部长🔥🔥🔥」反驳佢呢番回应!
并且有曾因此事向我沟通过嘅员工(全比部长低级的)多翻主动向我(窝钉尾)想大家平息了事。
而我同朋友都亲眼见到、亲耳听到呢位「🙃👎专业部长🔥🔥🔥」如此向我老屈,我嬲到即不下 2 次回应可以睇 CCTV 我同佢之间有冇讲过嘢?!

【 🍀幸好嘅系 … 】

虽然 CCTV 录唔到音(纯个人猜测)但冇几耐听到有连串声音从右边向我传来(食客丝丝细语)头先𠮶台客一早已经问、呢个部长好无礼貌、佢 D态度真系好差、babababaaa;与此同时,我好快向右望一吓,见有食客系望住佢,所以好肯定系有食客知呢位部长当时系几咁令人气愤🤬

尝试描述点样识别呢位就系「🙃👎专业部长🔥🔥🔥」:3名戴眼镜嘅男部长之中,最矮细又比较后生𠮶位就系佢。大家要留意吓,唔好揾佢 service

花椒香酥肉
2022-12-04
$174.5 (午餐)