「调教。朋友」 去到屯门食酸辣粉?🍽️ 顺酸辣粉 @shun_noodles🏡 屯门青菱径6号富丽大厦地下B号舖~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🥟 白菜手工水饺 - 沙嗲浓汤米线🍜 ($46)今次简左米线配上沙嗲汤底,配料上本身包括左花生、肥牛、卤水蛋,而小编仲另外追加左白菜水饺🥟。水饺大大只,馅料多菜少肉够满足🤤,沙嗲汤饮落味道浓郁,除左香料味仲夹杂着干葱同花生香,一d都唔口渴阿,加上米线呢个配搭真系绝配,果然真材实料!👍🏻🍜 猪骨汤红薯细粉 - 鱼肉卷、鱼腐、QQ章鱼饼🐙 ($55)红薯粉滑溜溜口感Q弹,本身汤底配有炸酱及腩肉。自家制既炸酱味浓惹味,腩肉半肥瘦咬落炆得够腍够入味,鱼腐吸哂汤汁食落就当然滋味🤤,其他都唔错唔错,真不确为一个性价比高既饭堂阿!🥤冻柠宾 (跟餐+$10)食住热辣辣米线及酸辣粉就最岩配返一杯冰凉既野饮啦,叫左杯冻柠宾都系加10蚊,冰冰凉凉既感觉🧊,酸酸甜甜既口味,够爽快。#feed_your_friend #调教朋友 #调教你朋友个胃 #foodie #hkfoodie #foodiehk #foodporn #foodstagram #foodga
「调教。朋友」 去到屯门食酸辣粉?

🍽️ 顺酸辣粉 @shun_noodles
🏡 屯门青菱径6号富丽大厦地下B号舖

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🥟 白菜手工水饺 - 沙嗲浓汤米线🍜 ($46)

🥤冻柠宾 (跟餐+$10)

#feed_your_friend #调教朋友 #调教你朋友个胃 #foodie #hkfoodie #foodiehk #foodporn #foodstagram #foodgasm #foodblogger #hkfoodblogger #相机食先 #香港美食 #香港美食指南 #打卡 #打卡餐厅 #美食推介 #香港必吃 #香港美食攻略
2023-07-22
等候时间
10 分钟 (堂食)