2023-04-18 49 浏览
#pb食在观塘 「开心柠檬」茶饮店🧋好耐冇饮过肥仔水啦🤪 呢排天气咁热 搞到我都忍唔住要买番杯饮😍 去到观塘APM发现佢有呢间茶饮店 完全系童年回忆🥰 Happy Lemon属于珍珠奶茶界嘅始早之一 佢依家加左Fresh Tea嘅部分👍🏻 星期日去到APM分店见到超多人排队 估唔到佢到依家都咁受欢迎❤️.佢嘅饮品选择都几多 除左传统嘅黑糖珍珠系列、Oreo系列、芝士奶盖系列 佢仲加入左好多消暑系列😍 例如爆粒鲜果茶系列、梳打系列 仲有新出嘅红宝石洛神花系列👍🏻 价钱$28-$40不等🤪🔹洛神花乳酸梳打(配晶钻)🍹最新推出嘅红宝石洛神花系列真系好岩夏天❤️ 洛神花茶有助提升免疫力🥰 呢杯配埋乳酸梳打唔会太酸 洛神花味被中和左 好易入口👍🏻 佢仲可以自选晶钻或果冻 晶钻系寒天+椰果嘅组合 几好咬😋🔹黑糖4.3鲜奶(配仙草、布甸、珍珠)🧋呢杯完全系肥仔水嘅组合🤭 三款配料嘅份量都好多 整体好大杯👍🏻 珍珠煮得够淋 唔会咬到牙软😋 黑糖味几重 味道偏甜🤪.整体✨ Happy Lemon完全系童年回忆 估唔到佢依家都仲未受欢迎😍 佢加左好多茶系例 好岩夏天饮👍🏻 新推出嘅红宝石洛神花系列酸酸甜甜 又
#pb食在观塘
「开心柠檬」茶饮店🧋

🔹洛神花乳酸梳打(配晶钻)🍹

🔹黑糖4.3鲜奶(配仙草、布甸、珍珠)🧋

整体✨ Happy Lemon完全系童年回忆 估唔到佢依家都仲未受欢迎😍 佢加左好多茶系例 好岩夏天饮👍🏻 新推出嘅红宝石洛神花系列酸酸甜甜 又够大杯🥰

freshtea by happylemon (创纪之城五期(apm)) (观塘) · 🤝🏻🤪
观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)1楼L1-17号舖