2022-06-06
有露营开嘅你或者想去露营嘅你,黎到呢间你应该会好有feel!成间嘅装饰同布置都好有露营嘅感觉,櫈、枱、放系枱面上嘅灯、墙身嘅装潢…同成班frd黎食下串烧饮下酒一定好chill!叫咗个前菜-龙虾沙律识食就系用紫菜包住啲龙虾沙律黎食,紫菜脆口唔会淋pat pat,个明太子沙律酱仲捞咗啲wasabi,不过可能因为紫菜系用有盐𠮶种,再加上明太子再调味,就有啲过咸主食-鸡串s、烧黑豚腩、极厚餐肉蛋捞丁鸡串s都好滑身,分别叫咗沙嗲、冬阴公同大葱口味,几好食不过其实一串都颇多肥膏下🫠而烧肉就用咗腩位,油脂味极重,又软淋淋,口感好正!啲腌料香得黎唔会盖过肉味,加埋串烧嘅炭香,配埋酒一流!餐肉捞丁就系想像到嘅味道😂系成餐唯一可以填饱肚的东西Overall香港好似冇呢个主题嘅餐厅,所以都几特别。不过嘢食就相对普通咁啦
叫咗个前菜-龙虾沙律
主食-鸡串s、烧黑豚腩、极厚餐肉蛋捞丁