好多时去葵芳行葵广都系扫街,今日实在太热了🥵行完街之后,我同朋友都有共识要揾间餐厅坐低食晚餐😂见到呢间叫Boring?!但点餐有创意既餐厅,决定试下佢🤩我地点左A+B,跟餐送一个小食,两个人share😋🍝白酒煮青口作为小食既青口份量不算特别大份,胜在只只都大颗饱满,酱汁调味适中,带有白酒和奶油香既忌廉汁同青口都好搭👍🏻🍝香橙百香果汁伴三文鱼煎香左既三文鱼皮脆肉滑,油香满溢,配上特调既香橙百香果汁有好fresh既感觉,可以减轻油腻感,不过我比较钟意食充满油香既三文鱼😂反而配上伴碟既紫薯蓉又几啱我口味,有淡淡既紫薯香🍝匈牙利鹅肝意大利饭主食点左好邪恶既鹅肝意大利饭,肥美既鹅肝煎得外脆内软,鹅油渗哂入意大利饭,加上忌廉汁既奶油香,饭既口感唔错,令人一口接一口🤤整体环境舒适,餐厅入面好绿油油😂食物质素都水准之上,服务态度好好,侍应会自动帮我地换左污糟既碟,同埋餐点可以按自己需要既配搭,今次埋单每日百几蚊,很可以喔👍🏻😃

🍝白酒煮青口

🍝香橙百香果汁伴三文鱼