5天前
本身谂住去支持下男色经济圈,讲到又韩国又男模又盛😌Okay!认证完啲仔系OK😛人又几nice💓卖得美色,本身唔预啲野好食🫣原来啲男色都系豉油黎,食物先系主菜😆见foodie 们多数都系推夜晚Dinner menu,但系样样都大大碟,年记大,真心搞唔掂咁多肉🙌🏼 同事提议去试Lunch Set,价钱唔贵 $88有交易🤝坐低就俾咗支 支装矿泉水我哋,我(???) 差啲以为要另外收钱,原来系唔洗收钱😱咁佛心既咩,从来未试过喺餐厅收到支装矿泉水😶🌫️小菜唔系用好美轮美奂嘅碟仔,反而好直男癌咁用白色碗装起就上枱,佢啲小菜除咗普通泡菜,仲有麻香鱼仔、洋葱香肠、蒜子鹌鹑蛋🙀净系呢三样小菜已经会无限返兜🥸小菜平时边鬼度有肠仔鹌鹑蛋你食!佛心位置2 :小菜Lunch 仲要比refill🤯佛心位置3 :老实讲佢嘅餐汤唔够热,不过未见过餐汤都可以有咁多鱼糕🍲随手夹都有一大咋😱佛心位置4 :主菜个饭,有温泉蛋、有紫菜、有葱,仲有巨多五花腩😬oh my god!下次要叫少饭,95掂🥸唔知呢条街系咪好平租?点解可以咁多佛心位 仲$100有找,啲野食同仔都咁高质,真心可以试吓去多几次🫣|Lunch Set| ✦ P
Pork Belly POT RICE
佛心位置2 :小菜Lunch 仲要比refill🤯